Ivana Španović je pobednica Dijamantske lige!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović je pobednica Dijamantske lige!

Prvim mestom na nastupu u Lozani Ivana Španović je obezbedila prvo mesto u ovogodišnjoj Dijamantskoj ligi! Bravo, Ivana!

Skokom 6,83 u trećoj seriji Ivana Španović je sebi obezbedila prvo mesto na mitingu u Lozani, što znači da sa dodatnih deset bodova niko neće moći da je ugrozi na prvom mestu Dijamantske lige!

Nakon Šangaja, Osla i Stokholma, Ivana Španović je uspela da slavi i četvrti put ove sezone i to u Lozani rezultatom 6,83.

Lorejn >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ugen je bila druga sa 6,71, a treća je danas bila Darija Klišina sa 6,5.

Potpuno je podbacila Tijana Bartoleta koja je skakala daleko, daleko manje nego na OI u Riju. Ona je danas skočila samo 6,46.

Da napomenemo da je ovom pobedom u Dijamantskoj ligi Ivana Španović osvojila 40 hiljada dolara, a pored toga je za svaki trijumf inkasirala 10 hiljada dolara.

Evo i konačnog plasmana u Dijamantskoj ligi, Ivanu niko ne može da stigne u poslednja dva takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Španović osvojila Dijamantsku ligu!

Izvor: Mondo, 25.Avg.2016

Najbolja srpska atletičarka pobedom u Lozani obezbedila prvo mesto u Dijamantskoj ligi...Zbog nje je propustila doček olimpijaca u Srbiji!..Isplatilo se...Ivana Španović pobednica je Dijamantske lige, jer je na takmičenju u Lozani osvojila prvo mesto...Bronzana iz Rija je do pobede stigla skokom...

Nastavak na Mondo...

BRAVO: Ivana pobedila u Lozani

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2016

Bronzana sa Olimpijskih igara u Riju, Ivana Španović, pobedila je na mitingu Dijamantske lige u Lozani...Pobednički skok zabeležila je u drugoj seriji od  6.83 metara. U prvoj se skočila 6.79, dok je u trećoj ponovila rezultat iz druge serije, a potom je naredne dve preskočila. Takmičenje je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.