Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jun.2016, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iranski golman kažnjen zbog Sunđer Boba

Fudbalski savez Irana suspendovao je danas golmana Sošu Makanija na šest meseci zbog "serije prekršaja", prenela je danas agencija Isna.

Kako se navodi, nekadašnji golman Persepolisa kažnjen je jer je nosio žute pantalone koje podsećaju na "Sunđer Boba".

Slika nasmejanog Makanija kako nosi pantalone koje podsećaju na animirani film "Sunđer Bob Kockalone" kružila je internetom, zbog čega se golman >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << našao na meti javnosti.

Sportisti i javne ličnosti u Iranu su na meti zbog načina oblačenja i ponašanja. Tvrde linije u toj zemlji tvrde da je zapadna kultura korumpirana i antiislamska.

Makani će imati pravo žalbe.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Iranski golman kažnjen zbog Sunđer Boba!

Izvor: RTS, 08.Jun.2016

Fudbalski savez Irana suspendovao je golmana Sošu Makanija na šest meseci zbog "serije prekršaja" koji su asocirali na Sunđer Boba, prenela je agencija Isna. . .Kako se navodi, nekadašnji golman Persepolisa kažnjen je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.