Inter našao zamenu za Perišića, i to kakvu!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter našao zamenu za Perišića, i to kakvu!

Da li je sada odlazak Hrvata u Junajted izvestan? Izgleda da jeste...

Inter želi da proda Perišića, ali je problem obeštećenje, igra nerava sa Junajtedom traje, Italijani traže više od 50 miliona evra, ponuda je nešto manja.

Ali, Murinjo želi Hrvata, dok sa druge strane Spaleti traži zamenu.

Njegova želja će izgleda biti ispunjena, sjajni Injaki Vilijams iz Bilbaoa. Tamnoputi Bask, Afrikanac poreklom, ali rođen u Baskiji važi za jednog od natalentovanijih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali i najbržih igrača Evrope.

Njegova cena je paprena, klauzula je 50 miliona evra, međutim veruje se da bi ga Bilbao pustio za desetak manje.

Uz to, on bi zarađivao mnogo više u Inter, motivisan je da ode u Italiju, a Spaleti u njemu vidi novog Salaha, koga je preporodio u Romi.

U svakom slučaju, Injaki bi bio ogromno pojačanje za Inter, a svakako da bi to olakšalo i transfer Perišića u Mančester Junajted.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.