Inter igrao za sebe i najvećeg rivala, šampanjac u Pijemontu! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter igrao za sebe i najvećeg rivala, šampanjac u Pijemontu! (video)

Napoli pao na "Meaci", sve je gotovo, titula ne menja vlasnika. Inter nevoljno učinio uslugu, ali i prišao na tri koraka od Rome koju čeka matine u Bergamu u nedelju!

Inter je odigrao jednu od najboljih utakmica u sezoni, bili su veoma agresivni od početka, stvorili mnogo problema Napoliju i na kraju potpuno zasluženo slavili.

Ostaju u trci za treće mesto, a nevoljno su pomogli i Juventusu koji je sada praktično novi prvak.

Počelo je sjajno za Inter, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doduše, uz pomoć arbitara. Medel je uposlio Ikardija, Argentinac u ofsajdu, sudije su pustile da se igra nastavi, Rejna savladan već posle 4. minuta.

To je preseklo Napoli koji je imao loptu u posedu, ali bio isuviše sterilan. Nekoliko puta su pretili Handanoviću, ali je iz kontre domaćin imao prvo priliku preko Perišića, da bi drugi Hrvat, Brozović pobegao zemljaku Striniću i povećao na 2:0 pred odlazak na odmor.

To je dotuklo Napoli, pokušavali su da se vrate u meč u nastavku, ali bez uspeha. Čak je pobeda domaćih mogla biti ubedljivija, Kulibali je sa gol linije posle šanse Jovetića izbacio loptu.

Na kraju slavlje na "Meaci", ali i tamo gde ih najmanje vole, u Torinu.

Golove sa večerašnjeg meča možete videti ovde.

Inter je prišao Romi na tri boda, "Vučica" u nedelju igra u matine terminu u Bergamu.

Napoli ostaje drugi, imaju šest bodova manje od Juventusa, koji sutra igra protiv Palerma kod kuće. Ako pobedi, otići će na +9, pet kola do kraja, biće im matematički potrebne dve pobede, odnosno šest bodova ukupno da overe petu uzastopnu titulu.

U prva dva meča 33. kola, Torino je odneo bodove iz Bolonje, dok je Karpi iskoračio iz zone ispadanja trijumfom protiv Đenove. O tim mečevima možete čitati ovde.

Bolonja - Torino 0:1

Đenova - Karpi 4:1

Inter - Napoli 2:0

Nedelja:

Atalanta - Roma 12:30

Juventus - Palermo 15:00

Verona - Frozinone

Fiorentina - Sasuolo

Udineze - Kjevo

Lacio - Empoli

Sampdorija - Milan 20:45


Na tabeli Juventus ima 76 bodova i meč manje od Napolija koji je sakupio 70. Treća je Roma sa 64, utakmicom manje od Intera koji je na 61 bodu. Fiorentina ima 56 i meč manje, kao i Milan sa 49, Sasuolo sa 48...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SERIJA A: Inter zakoračio ka Ligi šampiona i poručio Napoliju – ništa od ‘Skudeta’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2016

Pobedom Intera nad Napolijem na ‘Đuzepe Meaci’ od 2:0 (2:0) moglo bi se reći da je trka za ‘Skudetom’ završena.. . Inter je na ‘Đuzepe Meaci’ dočekao kandidata za titulu šampiona Italije, ekipu Napolija. Tu je doneta odluka hoće li jedan tim biti bliži Ligi šampiona ili ‘Skudetu’,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.