Impresivne Voriorse i razgoropađenog Karija ne može niko da zaustavi! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Impresivne Voriorse i razgoropađenog Karija ne može niko da zaustavi! (VIDEO)

Odlični bek Golden Stejta ubacio je Majamiju usred Floride čak 40 poena, a njegov tim je zabeležio šestu uzastopnu pobedu

U noći između utorka i srede odigrano je pet duela u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Golden Stejt je nastavio sa odličnom igrom ove godine i protiv Majamija došao do novog trijumfa 114:97, Čikago je nastavio svoju crnu seriju kada igra u Denveru i ostvario novi poraz, dok je Atlanta došla do šeste pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u poslednjih osam mečeva.

“Ratnici” iz San Franciska ove godine igraju kao u transu o čemu govore i samo dva poraza u dosadašnjem delu sezone. Oni su bez mnogo muke pobedili “Vrelinu” na Floridi, a najzaslužniji za to bio je ove večeri impresivni Stiven Kari koji je ubacio okruglo 40 poena uz fenomenalan šut za tri poena 8/11, a na taj učinak je dodao i sedam asistencija i šest skokova.

Njemu je pomoć na putu do šeste uzastopne pobede Voriorsa pružio Klej Tompson sa 24 poena, a odličan je bio i Bogut sa osam poena, 10 skokova i pet asistencija. Na poraženoj strani samo su Boš i Deng pružili neki jači otpor, pa je tako prvi ubacio 26 poena i imao sedam skokova, a drugi 16 poena.

Bulsima nikako ne leži gostovanje u Denveru. “Bikovi” su od 2008. godine bez pobede protiv Nagitsa na gostovanjima, a tako je ostalo i posle najnovijeg. Nije im pomoglo ni 32 poena i devet skokova Batlera, ni dabl-dabl učinak Gasola – 22 poena i 11 skokova. Startna petorka “Zlatnog grumenja” uz dodatak anila Galinarija bila je mnogo jača.

Svi su bili dvocifreni, a najbolji je bio Loson sa 20 poena i 12 skokova. Pomenmo još da je Derik Rouz u drugom meču od povratka na teren proveo samo 1o minuta na parketu i to u prvoj četvtini, a razlog tome jeste da trener nije želeo da ga previše opterećuje posle terapija.

Atlanta je ušla u pobedničku seriju i novim trijumfom protiv Vašingtona 106:102. U meču u kome su glavni igrači oba tima šutirali kao da baciju kamenje na koš, pobednika su odlučili rezervisti Atalante. Šelvin Mek je dao 13 poena i Majk Skot sa 17 doneli su Hoksima novu pobedu, jer su u poslednjoj četvrtini ubacili 16 poena za svoj tim.

NBA, rezultati:

Atlanta – Vašington 106:102

Golden Stejt – Majami 114:97

Detroit  – Milvoki 86:98

Sakramento – Nju Orleans 99:89

Čikago – Denver 109:114

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Nova pobeda Voriorsa, 40. poena Karija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2014

Košarkaši Golden Stejta zabeležili su šestu uzastopnu pobedu, pošto su prošle noći savladali Majami sa 114:97, dok je Čikago u porazu od Denvera 114:109 ponovo ostao bez Derika Rouza...Stefen Kari je predvodio Voriorse do pobede sa 40 poena, dok je Klej Tompson dodao 24. Golden Stejt je do trijumfa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.