Igrač Reala podigao Ronalda s leđa dok je davao intervju za TV (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Maj.2016, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač Reala podigao Ronalda s leđa dok je davao intervju za TV (VIDEO)

Veselo je bilo u taboru Reala posle osvajanja titule prvaka Evrope. To se moglo videti i po opuštenom ponašanju fudbalera. U centru pažnje je bio Kristijano Ronaldo, prva zvezda ekipe i čovek koji je svojim penalom doneo ''Kraljevskom klubu'' 11. trofej LŠ u istoriji.

Odmah po završetku meča Ronaldo je dao izjavu za TV, koji je u jednom trenutku prekinula simpatična scena kada mu je Lukas Vaskez prišao s leđa i podigao ga.

Voditelj i Ronaldo su se samo nasmejali i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nesmetano nastavili razgovor o utakmici i velikoj borbi u finalu.



- Stvarno smo srećni, finala su uvek, uvek teška. Ekipa se pokazala sjajno, mnogo toga je žrtvovala. Impresivno je sve to. Što se penala tiče... Znao sam da ću da pogodim za trijumf. Bio sam samouveren.

- Srećan sam zbog toga, želim da to podelim sa svim našim navijačima. Što se jedanaesteraca tiče... Penali su, ipak, lutrija. To su bili i ostali. Ali, pokazali smo da imamo više iskustva. Bila je ovo neverovatna, fantastična noć - zaključio je Ronaldo.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.