Igor Matić: Dominirali smo sat vremena! Velika je stvar što tri godine igramo zajedno (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Matić: Dominirali smo sat vremena! Velika je stvar što tri godine igramo zajedno (VIDEO)

„Nema opuštanja, šanse su još uvek 50:50“, rekao je kapiten Brđana posle pobede u Sloveniji

Kapiten Čukaričkog Igor Matić bio je jedan od ključnih faktora pobede u Domžalama, kojom je ekipa sa Banovog brda napravila veliki korak ka plasmanu u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Njegov pogodak sa bele tračke u 42. minutu meča na stadionu Športni park ispostavio se ključnim kada je u pitanju pobeda Brđana, a čak ni promašen udarac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa 11 metara poečtkom drugog dela igre nije pokvario kompletan utisak, jer je ostvaren cilj.

Slovenačke kolege su igru Čukaričkog ocenili kao netipičnu za područje Balkana, a za to je u mnogome zaslužan upravo kreator igre Brđana.

Već tri godine smo zajedno, možda su nam otišla samo dva ili tri standardna prvotimca, što je velika stvar, ne samo za ovu ekipu, već za svaku na prostoru Balkana. Što se tiče utakmice, moramo da budemo zadovoljni. Da nam je neko ponudio 1:0, sigurno bismo oberučke prihvatili. Domžale je ozbiljna ekipa, u šta smo se uverili i pre utakmice, dok smo je analizirali. Kao kapiten sam izuzetno zadovoljan rezultatom“, rekao je Igor Matić.

Više se, ipak, očekivalo od Domžala, da li su vas domaćini malo razočarali?

Nisu. Znali smo odakle preti opasnost. Oni su sa deset igrača odigrali fenomenalno, mi smo 60 minuta dominirali. Početak je sezone, a i mi i oni smo tek izašli iz pripremnog perioda, sigurno možemo daleko bolje.“

Fenomenalni golman domaćih Nejc Vidmar jedan je od zaslužnijih što se upravo u tih sat vremena igre mreža Domžala nije tresla više puta, a posebno na startu drugog poluvremena kada je zaustavio udarac Matiću sa bele tačke.

Dobar je golman, odbranio mi je drugi penal. Generalno su dobra ekipa i oni su isto tako netipična balkanska ekipa. Dosta trče i dobro stoje na terenu“.

Revanš meč između Čukaričkog i Domžala igra se narednog četvrtka od 20.30.

Ne volim da prognoziram. Imamo dobar rezulat, potrudićemo se da odigramo još jedan dobar meč, ostvarimo pozitivan rezulat i prođemo dalje. Imamo mnogo mladih igrača, ne smemo da se opuštamo. Ovo je samo prvo poluvreme, šanse su još 50:50“, zaključio je Igor Matić.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.