Igokea smenila Lukajića, stigao Bajić

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igokea smenila Lukajića, stigao Bajić

Željko Lukajić više nije trener Igokee, stigla mu je i zamena.

U poslednjih 8 mečeva ekipa iz Aleksandrovca je zabeležila samo 1 pobedu i to protiv Crvene zvezde, a zabeležila je i pet uzastopnih neuspeha, što je uslovilo da dosadašnji trener prvog tima, Željko Lukajić, bude smenjen.

Poslednji poraz od Olimpije u gostima od 79:63 dolio je ulje na vatru, pa je uprava tima odmah potražila novog trenera.

Ekipu će u narednom periodu predvoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čovek koji je imao dosta uspeha sa Igokeom i čovek koji je osvojio prvo mesto u regularnom delu šampionata ABA lige u sezoni 2012/13, Dragan Bajić.

Bajić je smenjen nakon serije loših rezultata na početku sezone 2013/14, a danas je objavljeno da je on ponovo postavljen na tu funkciju.

Igokea je trenutno na 12. mestu ABA lige sa samo 5 pobeda iz 15 mečeva.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igokea smijenila Lukajića, Bajić ponovo trener

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2015

BANJALUKA - Košarkaški klub Igokea smijenio je danas trenera Željka Lukajića i na to mjesto vratila nekadašnjeg stratega Dragana Bajića...Lukajić je dobio otkaz nakon pet uzastopnih poraza u ABA ligi, odnosno samo jedne pobJede u poslednjih osam mečeva, i to protiv Crvene zvezde u Beogradu...Bajić,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.