I to se dogodilo - Marsej pobedio!

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I to se dogodilo - Marsej pobedio!

Prvi put još od početka februara i utakmice sa Monpeljeom, ekipa Marseja uspela je da konačno upiše novu pobedu u francuskoj Ligi 1.

Zbog serije loših rezultata u poslednja tri meseca, ekipa Marseja je došla u situaciju da joj je i opstanak bio ugrožen.

Da su i danas poklekli, fudbaleri Marseja bi ozbiljno doveli u pitanje svoje učešće u elitnom rangu takmičenja i naredne sezone, ali to se ipak nije dogodilo.

U meču 36. kola Lige 1, Marsej >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je večeras gostovao ekipi Anžea i na kraju trijumfovao sa minimalnih 1:0, pa će poslednja dva kola odigrati bez briga po pitanju opstanka.

Jedini gol na ovoj utakmici postigao je 23-godišnji napadač Marseja Mići Batšuai, koji je u 24. minutu savladao golmana domaćih Aleksandra Letelijea.

Ovim trijumfom Marsej se probio na 13. mesto sa 44 boda, a Anže je ostao na osmoj poziciji sa šest bodova više.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.