I rukometaši u Kataru!

Izvor: S media, 27.Jan.2011, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I rukometaši u Kataru!

Posle Svetskog prvenstva u fudbalu, Katar je dobio i organizaciju Mundijala za rukometaše!

Šampionat sveta u Kataru, koji će se održati 2015. godine, biće prvi rukometni Mundijal u Aziji nakon 18 godina, odnosno od 1997. godine kada je domaćin bio japanski grad Kumamoto.

Katar je pre nepuna dva meseca dobio i domaćinstvo Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. godine.

Vuković: Pravi sportisti jure neparna mesta

Vuković: Konačno prevazilazimo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << strahove iz prošlosti

Vrućina neće ugroziti zdravlje igrača u Kataru

Takođe 2015. godine u Danskoj će se održati smotra najboljih svetskih rukometašica, saopštili su čelnici Međunarodne rukometne federacije.

Danska je bila jedini kandidat za dobijanje organizacije planetarne smotre rukometašica, a protivkandidati Kataru bili su Francuska, Poljska i Norveška.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP za rukometaše 2015. u Kataru

Izvor: B92, 27.Jan.2011

Svetsko prvenstvo za rukometaše 2015. biće održano u Kataru, dok će iste godine u ženskoj konkurenciji Mondijal organizovati Danska...Danska je bila jedini kandidat za dobijanje organizacije planetarne smotre rukometašica, a protivkandidati Kataru bili su Francuska, Poljska i Norveška. ..Šampionat...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.