Hrvatski huligani napali Rakitića i njegu ženu, as Barse gliserom bežao kako bi sačuvao glavu!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jul.2016, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski huligani napali Rakitića i njegu ženu, as Barse gliserom bežao kako bi sačuvao glavu!

Ceo svet je zgrozilo divljanje hrvatskih huligana na EURU kada su prekinuli meč protiv Čečke bakljama, a sada ih komšiluka stiže još skandaloznija vest u režiji huligana i to prema reprezentativcu Hrvatske, Ivanu Rakitiću.

Naime, kako pišu mediji u Hrvatskoj, Raktić je napadnut u svojoj sopstvenoj kući u Ugljanu u uveli Čaprijanda. Grupa od šest huligana je otišla ispred njegove vile i počela je da zasipa kuću kamenjem. Porazbijali su sva vrata i prozore, a Raktić je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tom trenutku bio u kući sa ženom i porodicom.

Huligani su posle gađanja pobegli sa lica mesta, a uplašeni Rakitić je u roku od pola sata gliserom napustio ostrvo.

Dnevnik.hr piše da je situacija bila dramatična, a kako su meštani i očevici izjavili, jedan od huligana je pozvao ostale čak i da provale u kuću.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budala ima svuda, ali ove su posebne! Rakitića napali i oterali iz Hrvatske!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2016

Proslavljeni fudbaler meta napada huligana koji su planirali da provale u kuću. Pokupio se sa porodicom i napustio Hrvatsku!..Priča je neverovatna, Ivan Rakitić je sa porodicom, suprugom Rakel i dvoje dece letovao na ostrvu Ugljan. Iznajmio je jednu vilu, a juče je napadnut. Grupa huligana je kamenjen...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.