Hoksi su trejdovali Hauarda

Izvor: MVP.rs, 21.Jun.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoksi su trejdovali Hauarda

Iskusni centar je prošlog leta potpisao ugovor sa timom iz rodnog grada.

Samo godinu dana nakon povratka kući, Dvajt Hauard (31, 211) će morati da napusti Atlantu. Ekipa iz Džordžije je trejdovala iskusnog centra i prava na 31. pika na predstojećem Draftu u Šarlot, u zamenu za Majlsa Plamlija (28, 211), Marka Belinelija (31, 196) i prava na 41. pika na Draftu.

Hauard je tokom prethodnog leta potpisao trogodišnji ugovor sa Atlantom vredan 70.5 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << dolara. U sezoni koja je iza nas iskusni centar je prosečno beležio 13.5 poena, 12.7 skokova i 1.2 blokada, uz 63.3 odsto realizacije šuta za dva poena. Pre nego što je obukao dres ekipe iz rodnog grada Hauard je branio boje Orlanda, Los Anđeles Lejkersa i Hjustona.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.