Hoće li Barsa poslušati Zorana Stojadinovića?

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Barsa poslušati Zorana Stojadinovića?

Menadžer mladog hrvatskog reprezentatativca Zoran Stojadinović smatra da je Alen Halilović zaslužio mesto u prvom timu Barselone.

Halilović je posle jedne sezone u Barseloni B, ove godine na pozajmici u Sporting Hihonu gde je pružio odlične partije.

"Da nam je neko rekao da će Alen započeti 22 susreta ovde u Sportingu, rekao bih mu da je lud. Alen je stvarno napravio ogroman iskorak ove sezone, dosta je napredovao i ne vidim razlog zašto ubrzo ne bi postao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << standardni prvotimac Barselone'', rekao je Stojadinović i dodao:

''Razgovarao sam s ljudima u Barsi i rekli su mi da su zadovoljni Alenovim igrama, no da još uvek ne znaju da li će ovog leta igrati za njih ili će otići opet na pozajmicu'', rekao je Stojadinović.

Barselona večeras od 20.30 dočekuje upravo Sporting iz Hihona, koji se bori za opstanak. Kataloncima su bodovi preko potrebni u borbi za titulu, dok je Sporting 18. sa 32 boda i prvi je ispod crte.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.