Hjuston ne odustaje, kakav duel Hardena i Brajanta!

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hjuston ne odustaje, kakav duel Hardena i Brajanta!

Vašington je pobedom nad Šarlotom malo rasčistio situaciju na Istoku, dok na drugoj strani Hjuston ne odustaje od plasmana u plej-of.

Na zapadu se postavlja pitanje da li će sa 8. mesta u plej-of krenuti Juta ili Hjuston.

Nakon jučerašnjeg poraza Jute od Klipersa, Hjuston je danas napravio veliki korak ka plasmanu u plej-of pošto je savladao Lejkerse sa 130:110. Sada će još morati da se uzda u novi "kiks" Jute koja noćas igra sa Denverom, a poslednju utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Dalasom.

Hjuston igra još sa Minesotom i Sakramentom.

Inače, u timu Lejkersa je kao nekada najbolji bio Kobi Brajant sa 35 poena, imao je dva skoka i jednu asistenciju, ali i nešto slabiji šut iz igre (10-22).

Na drugoj strani Harden je upisao 40 poena uz 13 asistencija, on je uputio čak 31 šut ka protivničkom košu.

Vizardsi su savladali Hornetse koji su već u plej-ofu, samo nije poznato sa koje pozicije. Gortat je bio najbolji sa 21 poenom i 13 skokova u Vašingtonu, na drugoj strani najbolji su bili Kaminski sa 18 poena i 11 skokova, kao i Kemba Voker sa 16 poena.

Razlog za poraz Hornetsi moraju da traže u katastrofalnom šutu iz igre, svega 28 od 81.

kao što znate, Vašington je eliminisan iz borbe za plej-of, dok Šarlotu mnogo toga zavisi od naredne utakmice koju igraju sa Bostonom, direktnim konkurentom za bolji plasman.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mevsima fali pobeda, Hjuston želi čudo

Izvor: B92, 11.Apr.2016

Košarkaši Hjustona nastavili su borbu za plej-of, dok je Dalas propustio priliku da matematički obezbedi mesto među 8 na Zapadu. Hjuston je u meču u kojem su blistali Džejms Harden i Kobi Brajanr sa 130:110 deklasirao Los Aneđeles Lejkerse, Dalas je izgubio od Los Anđeles Klipersa sa 98:91, dok...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.