Hit - Kolarov na srpski način častio sudije posle poraza od Čelsija! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit - Kolarov na srpski način ''častio'' sudije posle poraza od Čelsija! (video)

Pričaj srpski da te ceo svet razume, rekao bi naš narod.

Fudbaleri Mančester sitija izgubili su od Čelsija u derbiju 14. kola Premijer lige, a domaći su bili izrazito nezadovoljni zbog brojnih odluka sudija.

U finišu utakmice, Aguero i Fernandinjo su zaradili crvene kartone nakon čega se stvorila velika gužva.

Ubrzo su svi akteri ušli u tunel, kada je na scenu stupio Aleksandar Kolarov čije ćete reči moći da razumete bez pomoći prevodioca:

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično - Udarac za Siti, Aguero saznao kaznu!

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2016

Argentinac dobio kaznu...Fudbaleri Mančester sitija izgubili su od Čelsija u derbiju 14. kola Premijer lige, a u centru pažnje u finišu meča bio je oštar klizeći start Aguera nad Davidom Luizom...FA je danas saopštila da će Aguero morati da odsluži kaznu od četiri meča, pa će zbog suspenzije...

Nastavak na Sportske.net...

Skandalozno ponašanje: Kolarov žestoko psovao sudije na srpskom (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2016

Derbi meč 14. kola Premijer lige između Mančester Sitija i Čelsija završen je pobedom kluba iz Londona rezultatom 3:1, ali uz povišene tenzije pošto su pri kraju utakmice iz igre isključeni Aguero i Fernandinjo...Nezadovoljan odlukama sudijske ekipe fudbaler domaće ekipe i reprezentativac Srbije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.