Hikman u Bambergu (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2017, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hikman u Bambergu (foto)

Iskusni američki košarkaš stavio je paraf na ugovor sa nemačkim šampionom.

Ekipu Brose Bamberga ovog leta je napustilo nekoliko važnih igrača.

Otišli su Janis Strelnijeks (Olimpijakos), Danijel Tajs (Boston Seltiksi), Leon Kracer (Virburg), Fabijan Kozer (Real Madrid), Nikolo Meli (Fenerbahče), kao i Vladimir Veremenko i Džarel Meknil koji još uvek nisu pronašli novi angažman.

Stigla su i neka važna pojačanja, ugovore sa klubom potpisali su Luka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mitrović (Crvena zvezda mts), Brajs Tejlor (Bajern), Ogustin Rubit (Ulm) i Danijel Heket (Olimpijakos), a sada je u redove Bamberga stigao još jedan plejmejkera.

Naime, dvogodišnji ugovor sa klubom potpisao je bivši igrač Makabija, Fenerbahčea i Olimpije Milano Riki Hikman.

Iskusni 31-godišnji košarkaš je minule sezone u dresu Olimpije Milano bio jedan od najboljih pojedinaca, u proseku je u Evroligi na 30 nastupa beležio 10,1 poena i 3,3 asistencije po meču.

U klubu je ostao i italijanski trener Andrea Trinkijeri, koji će nesumnjivo i naredne sezone imati respektabilnu ekipu na raspolaganju.

Zweiter @EuroLeague-Champ für Freak City! Willkommen in Bamberg, @rhsmooth03! ✌️

Welcome to Bamberg, Ricky Hickman! #Basketballherz #GameON pic.twitter.com/vM9HnJe16T

— Brose Bamberg (@BroseBamberg) July 14, 2017
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi odlazak iz Milana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2017, 18:38

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Đenove, vezista "Rosonera" narednih godinu dana igraće u nastarijem italijanskom klubu...Puno toga se dešava na "San Siru" ovog leta. Stiglo je osam novih igrača, Montela će imati fantastičan tim na raspolaganju...Ipak, dolasci su uslovili i odlaske, a do...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.