Hart od borbe za titulu do borbe za opstanak

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hart od borbe za titulu do borbe za opstanak

Prema poslednjim informacijama Hart se neće preseliti u Liverpul, kako su i "Karamele" i "Redsi" odustali od njega.

Za Harta nema mesta na njegovom "Etihadu" i to je jasno kao dan. Stigao je Bravo, Kabaljero ima prednost nad Englezom, računica je jednostavna. Džo Hart će nakon decenije igranja za Siti morati da promeni sredinu.

Prvi u redu za njegove usluge je bio Everton, ali je tim sa "Gudisona" odlučio da ukaže poverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Stekelenburgu, verovatno zbog prevelike plate engleskog reprezentativnog golmana.

Pominjan je bio i drugi tim iz Liverpula, onaj koji nosi ime grada, ali je Klop sve demantovao izjavom da mu ne treba novi čuvar mreže i da potpuno veruje u izbor koji trenutno ima na "Enfildu" (Minjole, Karijus, Maninger).

Opcija je sve manje za Harta, ukoliko bude sedeo na klupi Mančester Sitija izgubće mesto u reprezentaciji Engleske.

Ipak, njegov voljeni klub je spreman da mu izađe u susret i pomogne njegovom budućem poslodavcu kada su plate 29-godišnjeg golmana u pitanju.

Oni su voljni da preuzmu na sebe čak 90 hiljada funti od njegovih 120 hiljada, koliko zarađuje na nedeljnom nivou, a to se posebno sviđa Dejvidu Mojesu.

Naime, Sanderlend je u velikim problemima, Vito Manone je van stroja zbog povrede, a na terenu ga sigurno neće biti ni u naredna tri meseca.

Prva opcija je postao mladi Pikford (22), što i nije baš najbolje rešenje mora se priznati, naročito za ekipu koja će se evidentno boriti za opstanak.

Dakle, Mojesu se "upalila lampica" i sada je krenuo po najbolju moguću soluciju među stativama, Džoa Harta.

Deluje da bi sve strane bile zadovoljne, naravno Hart bi na "Stadionu svetlosti" igrao kao pozajmljen fudbaler Mančester Sitija, a Engleski reprezentativac bi nesumnjivo bio prvi izbor u novom klubu, a samim tim i u reprezentaciji Engleske.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.