Izvor: HotSport.rs, 22.Jul.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT TIKET DANA: Kec na Javor protiv Borca, a i na Astanu sa Tobolom

Ponuda je pojačana startom još nekih šampionata u Evropi, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet‘.

JAVOR – BORAC 1 (1.85)
U Ivanjici nije menjan mnogo tim u odnosu na prošlu sezonu, dok komšije imaju dosta personalnih problema i samo 17 registrovanih fudbalera, te se očekuje da domaćin započne sezonu pobedom.
RAPID – MATERZBURG PX (1.95)
Austrijanci su ponovo na sceni i Salcburg je apsolutni favorit da ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bude najbolji, a Rapid nije igrao dobro tokom pripremnog perioda i gosti lako mogu da dođu do remija, makar posle prvog poluvremena.
RANDERS – KOPENHAGEN 2 (2.20)
Šampion nije dobro startovao prošli vikend, provukli su se sa Žilinom i idu dalje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a danas imaju težak ispit na kojem se očekuje da uspešno polože.
ASTANA – TOBOL 1 (1.45)
Lider prvenstva je odmako pratiocima, ali cilj je da pokušaju pre plej-ofa da imaju još veću zalihu i juriće svakako pobedu pred svojim navijačima protiv solidnog rivala.
Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet‘ je 11.50.
The post HOTSPORT TIKET DANA: Kec na Javor protiv Borca, a i na Astanu sa Tobolom appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.