Gvardiola: Izneverio sam ekipu

Izvor: Blic, 14.Jan.2010, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Izneverio sam ekipu

Pep Gvardiola je preuzeo odgovornost za eliminaciju Barselone iz Kupa kralja. Katalonci su ostali bez jedne od šest kruna nakon minimalne pobede nad Seviljom u revanšu osmine finala.

Ćavi je nakon 64 minuta doneo prednost Barseloni, ali je golman Andres Palop čudesnim intervencijama najzaslužniji za prolazak Sevilje.

Gvardiola smatra da je za poraz kriv isključivo on.

"Kada igrači ulože veliki trud, nemam zaista ništa da im kažem. Imam osećaj da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam ja taj koji je izneverio ekipu. Ne vidim razlog zašto nismo prošli dalje, ali ću probati da ih ispravim kako bismo bili ekipa od pre", rekao je Pep za španske medije.

Barselona ima zgusnut raspored i ispadanje iz kupa će dobro doći izabranicima mladog trenera iako se on ne slaže sa tim.

"Svaki poraz je za nas loša vest. Dobro smo igrali u ovom meču, ali Sevilja ima kvalitetan sastav koji je izdržao pritisak. Dobro je što su igrači ljuti zbog ispadanja iz takmičenja", završio je Gvardiola.

Sevilja će u četvrtfinalu kupa igrati protiv Deportiva koji je eliminisao Valensiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Barsa se sprema za Sevilju, Alveš "preskočio" trening

Izvor: Sportal.rs, 14.Jan.2010

Fudbaleri Barselone će se posle eliminacije iz Kupa Kralja, ponovo susresti sa Seviljom, ovoga puta u okviru 18. kola Primere. Utakmica će biti odigrana u subotu na "Kamp Nou", a trener Pep Gvardiola na današnjem treningu nije mogao da računa na Danija Alveša koji je u gradu u kojem je živeo punih...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.