Gvardiola: Hart može da napusti klub ukoliko to želi

Izvor: RTS, 19.Avg.2016, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Hart može da napusti klub ukoliko to želi

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da neće sprečiti golmana Džoa Harta da napusti klub ukoliko to želi.

"Hart može da napusti klub. Želim da igrači budu srećni. Ne želim da igrači ostanu ukoliko to ne žele", rekao je Gvardiola.
Hart je prve dve utakmice Sitija u novoj sezoni presedo na klupi za rezervne igrače, a na terenu je umesto njega bio Vili Kabaljero. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Engleski mediji prethodnih dana spekulisali su da je Gvardiola zainteresovan za dovođenje golmana Barselone Kaludija Brava.
Šef stručnog štaba Mančester sitija kazao je da svi igrači koji ne žele da ostanu u klubu mogu da ga napuste, što je mogućnost sa Jajom Tureom i Samirem Nasrijem.
"Ne odnosi se samo na Harta da može da napusti klub, to se odnosi na sve u ekipi. Želim da živim i radim sa igračima koji žele da ostanu u klubu", kazao je Gvardiola.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.