Guneri očajni, šta je Vengerov plan za leto?

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Guneri" očajni, šta je Vengerov plan za leto?

Čelnik kluba dodatno obeshrabrio navijače, a Venger ne menja priču kada je prelazni rok u pitanju.

Navijači Arsenala su nervozni dok gledaju poteze ostalih klubova u prelaznom roku, u njihov klub je stigao Granit Džaka, kao i dva pojačanja u Vengerovom stilu, Japanac Takuma Asano i fudbaler Boltona, Rob Holding.

Uz to, Ivan Gazidis jedan od čelnika kluba je kroz redove poručio da neće biti velikih pojačanja, pa je Venger pokušao da smiri požar nakon utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Lensom.

"Trošićemo, ako bude bilo prilika na tržištu", u svom stilu je poručio Francuz.

"Profesor" nije rekao nijedno ime, mediji dovode Arsenal u vezu sa Ardom Turanom, Lakazetom i Ikardijem, ali on nije želeo to da potvrdi.

"Mi smo već potrošili veliki novac, više od ostalih, kada je kvalitetan igrač u pitanju", aludiirao je na transfer Džake koji je oko 40 miliona evra.

No, niko nije siguran da će on praviti razliku, mnogi se nadaju da će Arsenal preteći Juventus i platiti klauzulu za Iguaina, ali to je malo verovatno.

Ono što je nejasno u ovom trenutku je šta planira Venger, koje će pozicije pojačati, spekuliše se sa napadačem, ali mnogi se nadaju da će konačno stići pojačanja u defanzivi.

Postoji bojazan da će glavne zvezde, poput Sančeza i Ozila u finišu prelaznog roka zatražiti da budu prodate, ako ne budu videli jasnu nameru kluba da se pojača.



"Sada je još jul, prelazni rok traje do kraja avgusta, ima dovoljno vremena"
, rekao je Venger.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.