Grujić - Novac od nagrade otišao u humanitarne svrhe

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić - Novac od nagrade otišao u humanitarne svrhe

Nakon što je danas proglašen za ličnost godine Srbije u oblasti sporta i fizičkog vaspitanja, Marko Grujić je novac prosledio i u humanitarne svrhe.

Jedan od najboljih fudbalera domaćeg šampionata i momak koji će naredne sezone igrati za slavni Liverpul, Marko Grujić, danas je proglašen za ličnost godine u oblasti sporta i fizičkog vaspitanja u Srbiji, a novčana sredstva je odmah uplatio u humanitarne svrhe.



"Odlučio sam da novac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dam onima kojima je u ovom trenutku potrebniji. Kapiten Luković nam je posle posete udruženju „Živimo zajedno“ pričao o lošim uslovima koje je tamo zatekao.

Imao sam prilike da vidim kako sve to izgleda i u emisiji Zvezda TV i tada sam odlučio da pomognem koliko mogu.

Ovo je samo mali doprinos i voleo bih da ne ostane na tome. Pozivam sve oni koji su u mogućnusti da pomognu ovoj, kao i sličnim organizacijama u skladu sa svojim mogućnostima",
rekao je Marko Grujić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.