Grobari ga oduševili, čeka na poziv Partizana!

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grobari" ga oduševili, čeka na poziv Partizana!

Koliko su u Evropi cenjeni navijači KK Partizan NIS svedoč i još jedna zanimljiva priča koja je nastala nakon meča sa Antverpen Džajantsima.

Košarkaški klub Partizan NIS odigrao je u utorak jednu od poslednjih kontrolih utakmica u sklopu priprema za novu sezonu, a protivnik crno-belih bili su belgijski Antverpen Džajantsi.

Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je odigrana u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu, a niko nije mogao da sluti da će Partizan na jednom prijateljskom susretu imati podršku kakva je zabeležena u utorak uveče.

Sat vremena pre početka meča na ulazu u kultnu halu na Novom Beogradu stvorili su se redovi a na tribinama je bilo više od 4.000 navijača!

Dobro poznata pesma začula se pre početka utakmice i samo taj detalj bio je dovoljan da košarkaši Antverpena dožive atmosferu kakva je godinama unazad viđana u Evroligi.

Zbog toga ne treba da čudi što je najefikasniji pojedinac na pomenutom meču Majk Smit posle utakmice na društvenim mrežama podelio oduševljenje zbog fantastične atmosfere, a pritom je navijačima Partizana otkrio da bi u svakom momentu prihvatio poziv da zaigra za crno-bele.

Amerikanac koji igra na poziciji beka šutera u utorak je postigao 26 poena, pa trener Partizana može da ga ima u vidu ukoliko "zaškripi" na pomenutom mestu u timu.

Played in an amazing atmosphere tonight!! It was fun! 🏀🇷🇸 #KKpartizan #Antwerp #Win  https://t.co/AYG3DM3ORC

— Mike Smith (@MikeSm1th) September 20, 2016

Anytime!  https://t.co/xxIdqMSbjL

— Mike Smith (@MikeSm1th) September 20, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan u petak počinje prodaju sezonskih ulaznica!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Sep.2016

KK Partizan NIS u petak, 23.09. od 20 časova igra novi test meč u Hali sportova "Ranko Žeravica"...Protvnik crno-belih biće ekipa Lukoila a ulaz na tribine će ponovo biti besplatan...Kapije hale na Novom Beogradu će biti otvorene u 19:00...Ipak, blagajne Hale sportova će biti otvorene od 17 časova,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Hačer oduševljen Grobarima: ''Retko koji igrač je doživeo ovako nešto''

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2016, 09:46

Nikada u prijateljskim susretima nije doživeo ni blizu nešto slično...Novajlija u redovima Partizana oduševljen je podrškom Grobara u prijateljskom susretu sa Antverpen Džajantsima...Košarkaški klub Partizan NIS odigrao je u utorak jednu od poslednjih kontrolih utakmica u sklopu priprema za novu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.