Grmi Zvezdina svlačionica: Sve je gotovo, sve je pijano! Direktor kaže da se ponovo rodio...

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2016, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grmi Zvezdina svlačionica: Sve je gotovo, sve je pijano! Direktor kaže da se ponovo rodio...

Luis Ibanjez: "Brate, ovde je ludilio. Sad idemo da slavimo! Drmaju me jake emocije! Ovo je najdraži trenutak u mojoj karijeri. Ovde u ovom klubu sam doživeo nešto najlepše. Igrao sam kao nekad, ma u stvari kao nikad u karijeri"

Grmi u svlačionici podno severne tribine stadiona Rajko Mitić: "Svuda grmi okolo"... Crveno-beli su odradili posao na Vračaru, a potom su u svom domu dočekali ono što čekaju od decembra - Zvezda je i matematički, posle poraza Čukaričkog, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << overila 27.titulu! Bila je ovo sezona velikog uspona, brojnih rekorda i prolećnog blagog pada. Ali sada sve to pada u drugi plan...

Kada se podvuče crta, Zvezda je odradila odličan posao. Otuda su igrači teško krili emocije...

"Brate, ovde je ludilio. Sad idemo da slavimo! Drmaju me jake emocije. Ovo je najdraži trenutak u mojoj karijeri. Ovde u ovom klubu sam doživeo najlepše trenutke. Igrao sam kao nekad, ma u stvari kao nikad u karijeri. Mnogo mi je drago i zbog saigrača i zbog ljudi u klubu, stručnog štaba. Mi smo šampioni", govorio je u slušalicu za MOZZART Sport Luis Ibanjez.

Svi su bili na stadionu Crvene zvezde. Titula je već nekoliko sedmica bila na dohhvat ruke, ali sada više nema dileme. Uzdah olakšanja, ali ujedno i početak priprema za Ligu šampiona.

"Napišite tamo da sam ponovo rođen! Ja sam Blažo Raosavljević rođen 2016. godine. Nema niko šta da nam zameri, ove sezone bili smo ubedljivo najbolji tim. Od decembra smo promovisani u šampione, ali tek u maju smo postali šampioni. Sve smo izdržali, imali malu krizu rezultata. Ali nema veze. Mi smo šampioni", nije krio oduševljenje sportski direktor crveno-belih...

(foto: Instagram)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.