Grizman: Plašim se Simeoneovog odlaska

Izvor: RTS, 26.Sep.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman: Plašim se Simeoneovog odlaska

Najbolji strelac i fudbaler madridskog Atletika Antoan Grizman otkrio je da se plaši odlaska trenera Dijega Simeonea na kraju sezone, istakavši da je neophodan njegovom timu.

Simeone je nedavno skratio ugovor sa Atletikom za dve sezone, do 2018. godine, što je podgrejalo glasine u vezi sa njegovim odlaskom, kao i izjava da ima veliku želju da jednog dana preuzme Inter.
"Čuo sam u Francuskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je Dijego bio blizu preuzimanja Pari Sen Žermena. Plašim se da neće biti još dugo u Madridu. Želim da radim i učim od njega. Rekao mi je da će ostati, da je sve u redu, nadam se da ćemo svi zajedno još više napredovati sa klubom", rekao je Grizman za španski Onda Sero.
Argentinski stručnjak skoro pet godina sedi na klupi "jorgandžija", sa kojima je osvojio titulu prvaka Primere, Kup kralja, Ligu Evrope, Superkup Evrope i Španije, ali i izgubio dva finala Lige šampiona, oba od najvećeg rivala Real Madrida.
Ranije je trenirao argentinske klubove Rasing, Estudijantes, River Platu i San Lorenco, kao i italijansku Kataniju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grizman: Plašim se Ćolovog odlaska...

Izvor: B92, 26.Sep.2016

Najbolji strelac madridskog Atletika Antoan Grizman rekao je da se plaši odlaska trenera Dijega Simeonea na kraju sezone, istakavši da je neophodan timu. Simeone je nedavno skratio ugovor sa Atletikom za dve sezone, do 2018. godine, što je podgrejalo glasine oko njegovog odlaska, kao i izjava da...

Nastavak na B92...

Grizman: Plašim se odlaska Simeonea

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2016, 08:40

Najbolji strelac i fudbaler madridskog Atletika Antoan Grizman rekao je da se plaši odlaska trenera Dijega Simeonea na kraju sezone, istakavši da je neophodan njegovom timu...Simeone je nedavno skratio ugovor sa Atletikom za dve sezone, do 2018. godine, što je podgrejalo glasine oko njegovog odlaska,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.