Greše sudije i u Bundesligi: Rojs isključen! Ljudi, da li je ovo za crveni? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Dec.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greše sudije i u Bundesligi: Rojs isključen! Ljudi, da li je ovo za crveni? (VIDEO)

Borusija primila dva gola u Hofanhajmu i ostala bez veziste

Užasno prvo poluvreme Borusije iz Dortmunda na gostovanju Hofenhajmu u prvom meču 15. kola Bundeslige. Milioneri su za 45 minutu primili dva gola, ali to nije najveći problema za ekipu Tomasa Tuhela.

Loše veče upotpunilo je isključenje Marka Rojsa. Sjajni organizator igre žuto-crnih zaradio je crveni karton u 41. minutu, jer je dobio dve javne opomene. Najpre u devetom minutu, a zatim još >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jedan, posle duela sa Nadijemom Amirijem. Inače, prililčno bezazlenog.

Čak se može reći da je pre vezista Hofenhajma napravio faul nad Rojsom, jer ga je vukao sve vreme.

Uostalom, pogledajte pa sami procenite da li je ovo bilo za drugi žuti karton...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hofenhajm vodio, Dortmund mogao i do pobede sa igračem manje!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2016

Na otvaranju 15. kola Bundeslige nije bilo pobednika u meču između Hofenhajma i Borusije iz Dortmunda...U derbi meeču 15. kola između Hofenhajma i Borusije iz Dortmunda nije bilo pobednika - 2:2 (2:1), iako je Borusija skoro 50 minuta igrala sa igračem manje pošto je Marko Rojs dobio drugi žuti...

Nastavak na Sportske.net...

Strašna greška sudije, Rojsa isključio bez razloga: Je l’ moguće da se ovo desilo u Bundesligi? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Dec.2016, 13:12

U Nemačkoj se dosta polemiše o odluci sudije sa meča Hofenhajm - Dortmund. I u Bundesligi arbitar može da napravi neverovatnu grešku...U derbiju koji je završen rezultatom 2:2 sporan je bio momenat u 41. minutu, kada je zbog drugog žutog kartona isključen jedan od najboljih fudbalera Dortmunda...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.