Gotovo - Atletiko zadao još jedan udarac Barseloni!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Atletiko zadao još jedan udarac Barseloni!

Nakon što je jednog napadača prodao Sevilji, drugog koga je želeo Luis Enrike, Atletiko je otkupio iz andaluzijskog kluba.

Fudbalski klubovi Atletiko Madrid i Sevilja postigli su dogovor za transfer Kevina Gameira koji će uskoro biti zvanično predstavljen kao novi fudbaler Madriđana.

Prema izvoru lokalnih medija iz Sevilje na koja se pozivaju i Marka i As, iako je Gameirova otkupna klauzula 40 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra, Atletiko će uplatiti 32 miliona plus 5 u bonusima, dok su preostala tri uračunata kao pozajmica Lusijana Vijeta.

Dolazak Kevina Gameira ne bi trebalo da bude poslednji transfer u napadu Dijega Simeonea, koji i dalje pokušava da vrati Dijega Koštu, ali Čelsi ne želi da pregovara. Pre Gameira, u Atletiko su stigli Niko Gaitan i Šime Vrsaljko.

Ovakav ishod, razmene napadača Atletika i Sevilje, najviše je pogodio Barselonu koja je želela obojicu golgetera kao podršku triju MSN.

Barselona ovog leta ima mnogo problema u potrazi za drugim napadačem, a u izboru je bilo skoro 10 igrača, od kojih je već šest završilo u drugim klubovima, više o tome OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančester Siti dogovorio tinejdžera od 32 miliona evra

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jul.2016

Engleski bogataš Mančester Siti prema informacijama iz Brazila završio je dolazak tinejdžera Gabrijela Žesusa za cifru od 32 miliona evra...Momak od 19 godina, na čelu sa svojim klubom je prethodno odbio Real Madrid, Barselonu i Mančester junajted...Napadač će se u Mančester preseliti tek po...

Nastavak na Telegraf.rs...

Gameiro u Atletiku za 41 milion!

Izvor: B92, 30.Jul.2016

Atletiko Madrid dogovorio je prelazak fudbalera Sevilje Kevina Gameira u transferu vrednom 41 milion evra, prenosi list Marka. Madridjani bi odmah platili 32 miliona evra, još pet miliona kroz bonuse, dok bi preostali iznos bila ranije dogovorena pozajmica Lusijana Vijeta, koji će narednih godinu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.