Golman Pazara hitno prebačen u beogradski Klinički centar

Izvor: RTS, 28.Avg.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Pazara hitno prebačen u beogradski Klinički centar

Golman Novog Pazara Mladen Živković, koji je povređen u današnjoj utakmici sa Crvenom zvezdom, prebačen je prvo u Opštu bolnicu u tom gradu, a potom transportovan u Klinički centar Srbije.

Fizioterapeut Novopazaraca Jasmin Džogović je u izjavi radiju Sto plus rekao da je u novopazarskoj bolnici Živkoviću urađen skener koji je pokazao da ima više povreda glave, zbog čega je odlučeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da bude transportovan za Beograd.
"Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos. Iako smo u prvi mah sumnjali da ima i frakturu lobanje, skener je pokazao drugačije. Ipak, povrede su ozbiljne i zbog toga je morao da bude prebačen za Beograd gde će mu biti urađena hirurška intervencija", kazao je Džogović.
Fizioterapeut Novog Pazara je dodao i da je zbog velikih podliva u blizini oka, Živkoviću urađen oftalmološki pregled i da za sada nema oštećenja vida.
Napadač Crvene Zvezde Predrag Sikimić je u pokušaju da dođe do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povredio ga. On je zbog tog neopreznog starta dobio crveni karton, a dok je napuštao teren došlo je do burne reakcije navijača domaćih zbog čega je utakmica bila prekinuta dvadesetak minuta.
Utakmica sedmog kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde završena je pobedom gostiju 4:1.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golman Pazara u Kliničkom centru

Izvor: B92, 28.Avg.2016

Golman Novog Pazara Mladen Živković, prebačen je prvo u Opštu bolnicu u tom gradu, a potom transportovan u Klinički centar Srbije. Živković je povređen u duelu Novi Pazar - Crvena zvezda pošto je na njega startovao napadač gostiju Predrag Sikimić.

Nastavak na B92...

(VIDEO) DRAMA GOLMANA NOVOG PAZARA: Živković hitno prebačen u Beograd u bolnicu

Izvor: Kurir, 28.Avg.2016

...On je u izjavi radiju Sto plus rekao da je u novopazarskoj bolnici Živkoviću uradjen skener koji je pokazao da ima više povreda glave, zbog čega je odlučeno da bude transportovan za Beograd.."Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos Iako smo u prvi mah sumnjali...

Nastavak na Kurir...

Golman Novog Pazara, sa višestrukim povredama, prebačen u beogradski Klinički centar. Sikimić ga posetio

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2016

Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos. U Beogradu će mu biti urađena operacija, rekao je fizioterapeut FK Novi Pazar GOLMAN Novog Pazara Mladen Živković teško je povređen u sudaru sa Predragom Sikimićem i odmah je bio prevezen prvo u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.