Goleada Čelsija u Indoneziji, 8:1

Izvor: B92, 25.Jul.2013, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goleada Čelsija u Indoneziji, 8:1

Fudbaleri Čelsija deklasirali su slekciju 'Indonezija Ol-Stars' rezultatom 8:1, na utakmici odigranoj u Džakarti u okviru priprema za sledeću sezonu.

Izabranicima Žozea Murinja ovo je druga pobeda na pripremama, pre toga su u meču koji je obeležila povreda De Brujna savladali lokalnu selekciju Malezije.

'Plavci' su meč rešili u prvom poluvremenu kada su poveli sa 4:0. Goleadu je otvorio Azar iz penala u 21. minutu, prethodno je oboren Džon Teri.

Ramireš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pogodio u 30, Ba u 32, a Teri u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena. Čelsi je od 51. do 66. minuta dao nova četiri gola, pa se činilo da će njihov konto možda biti i dvocifren. Strelci su bili Traore, Lukaku dva puta i još jednom Ramireš.

Ipak, posle mnogo izmena, izabranici Žozea Murinja uspeli su samo da prime gol, svoju mrežu pogodio je Kalas.

Srpski reprezentativac Branislav Ivanović odigrao je drugo poluvreme za Čelsi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Goleada Čelsija u Indoneziji, 8:1

Izvor: B92, 25.Jul.2013

Fudbaleri Čelsija deklasirali su slekciju 'Indonezija Ol-Stars' rezultatom 8:1, na utakmici odigranoj u Džakarti u okviru priprema za sledeću sezonu...Izabranicima Žozea Murinja ovo je druga pobeda na pripremama, pre toga su u meču koji je obeležila povreda De Brujna savladali lokalnu selekciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.