Gi Forže i Janik Noa na saslušanju

Izvor: B92, 18.Jun.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gi Forže i Janik Noa na saslušanju

Legendarni francuski teniseri Janik Noa i Gi Forže u utorak će biti saslušani pred Senatom u okviru istrage o utaji poreza.

Saslušanje će biti otvoreno za javnost i odnosiće se na utaju poreza i malverzacije sa of-šor kompanijama.

Noa se u septembru prošle godine žalio Ustavnom sudu zbog odluke vlasti, koje su mu naložile da plati milion evra na račun poreza.

Noa je poslednji francuski teniser koji je trijumfovao na Rolan Garosu, dok je Forže bio član reprezentacije koja je 1991. i 1996. godine osvojila Dejvis kup i aktuelni je selektor nacionalnog tima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noa i Forže pred Senatom zbog utaje poreza

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Jun.2012

Legendarni francuski igrači Janik Noa i Gi Forže biće u utorak saslušani pred Senatom u okviru istrage o utaji poreza.. Saslušanje će biti otvoreno za javnost i odnosiće se na utaju poreza i malverzacije sa of–šor kompanijama.. Noa se u septembru prošle godine žalio Ustavnom sudu zbog odluke...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.