Genčler ne zna za poraz: Tošić, Tomić i Petrović uzeli bod Galati

Izvor: Blic, 26.Dec.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genčler ne zna za poraz: Tošić, Tomić i Petrović uzeli bod Galati

Fudbaleri Genčlerbirligija i Galatasaraja odigrali su nerešeno 1:1 u prvom meču 15. kola turske Superlige.

Gosti iz Istanbula vodili su golom Čolaka, a za podelu plena pobrinuo se najbolji strelac Genčlera, Rumun Stanču u 71. minutu.

Reprezentativci Srbije Duško Tošić i Radosav Petrović odigrali su ceo meč za domaći tim, dok je Nemanja Tomić na terenu bio do 70. minuta. Petrović je učestvovao u akciji za izjednačujući gol, a u sudijskoj nadoknadi vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dobio je žuti karton.

Bila je ovo sedma utakmica Genčlerbirligija u poslednje tri nedelje bez poraza u svim takmičenjima, a ekipa iz Ankare ostvarila je u prvenstvu i Kupu četiri pobede i tri remija.

Genčler je na tabeli na šestom mestu sa 21 bodom, vode Bešiktaš i Galatasaraj sa 32, Fenerbahče ima 30.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Srpski' Genčler stao na put Galatasaraju

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2014

Fudbaleri Genčlerbirligija prekinuli su pobedonosnu seriju Galatasaraja pošto su u prvom susretu 15. kola turske Superlige odigrali nerešeno protiv istanbulskog sastava.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.