Gde ide Anćeloti, tu bi da ide i Ronaldo

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde ide Anćeloti, tu bi da ide i Ronaldo

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo istakao je da bi voleo da i sledeće sezone sarađuje sa trenerom Karlom Anćelotijem.

Italijanski stručnjak mogao bi na kraju sezone da napusti madridski tim posle neupeha u Primeri i Ligi šampiona, a juče je predsednik Milana Silvio Berluskoni otkrio da postoji mogućnost da se vrati među „rosonere".

„Karlo je sjajan trener i neverovatna osoba, nadam se da ćemo sarađivati i  naredne sezone", napisao je Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na društvenim mrežama.

Anćeloti je došao u Real 2013. godine, kojem je doneo pehar Lige šampiona posle 12 godina, a osvojio je i Kup kralja, Superkup Sspanije i Svetsko klupsko prvenstvo.

Prethodno je vodio Parmu, Juventus, Čelsi i Pari Sen Žermen.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) KRISTIJANO REŠETAO, ALI REAL OSTAO BEZ TROFEJA: Pogledajte sve Ronaldove golove ove sezone

Izvor: Kurir, 25.Maj.2015

Kada bi se gledao samo lični učinak, Portugalac je imao sjajnu sezonu, ali kada su "kraljevi" podvukli crtu, ona je očajna..Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo ima sjajnu sezonu iza sebe iako njegov Real Madrid nije osvojio nijedan trofej...Portugalac je terorisao protivničke golmane gde god...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.