Galatasaraj uspeo da sačuva jednog od najboljih iz prethodne sezone

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galatasaraj uspeo da sačuva jednog od najboljih iz prethodne sezone

Ekipa koja će naredne godine makar dva puta izaći na megdan Crvenoj Zvezdi MTS, uspela je da zadrži jednog od najboljih igrača.

Aktuelni osvajač Evrokupa, ekipa Galatasaraja, i u narednoj sezoni će u svojim redovima imati reprezentativca Češke Blejka Šilba.

Bivši igrač Crvene Zvezde je u klub došao početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prošle godine iz Pari-Levoala, a sada je obelodanjeno da će i ubuduće nositi dres turskog kluba.

Ugovor je potpisan na još godinu dana.

Nedavno je u klub stigao i Ras Smit, te će turska ekipa u narednu sezonu ući sa devet stranaca.

Pre Smita su u klub stigli i Aleks Tajus, Nenad Krstić, Džon Dibler, Ostin Dej i Dion Tompson.

Šilb je minule sezone beležio 10,7 poena, četiri skoka i 3,1 asistencije u proseku u Turskoj ligi, a u Evrokupu je imao još bolji učinak, kako je beležio 12,1 poena, 4,8 skokova i 3,7 asistencija po utakmici.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šilb ostaje u Galatasaraju

Izvor: N1 televizija, 29.Jul.2016, 13:52

Krilni košarkaš Blejk Šilb ostaće u Galatasaraju...Kako piše popularni sajt "eurohoops", češki reprezentativac i bivši igrač Crvene Zvezde ostaće još jednu sezonu u redovima osvajača Evrokupa i učesnika Evrolige...32-godišnji Šilb je prošle sezone imao prosek od 10.7 poena, četiri skoka...

Nastavak na N1 televizija...

Galata ne staje, sada spremaju pravu "bombu"!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2016

Košarkaški klub koji je minule sezone osvojio Evrokup, ove godine planira da pokori Evroligu...Istanbulska ekipa ne prestaje da se pojačava...Trener Ataman će na raspolaganju imati pravu "legiju stranac" kako će imati čak 9 košarkaša koji nisu iz Turske...U klub su stigli Aleks Tajus, Džon Dibler,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.