Gabrijel Žesus zvanično u Sitiju, debi protiv Totenhema

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gabrijel Žesus zvanično u Sitiju, debi protiv Totenhema

Talentovani brazilski napadač Gabrijel Žezus danas je zadužio opremu Mančester Sitija, šest meseci nakon transfera i pozajmice u Palmeirasu.

Ovaj 19-godišnji fudbaler letos je potpisao ugovor sa Sitijem vredan 32 miliona evra, ali se danas priključio ekipi i izabrao dres sa brojem 33.

- Premijer liga je jako teško i kvalitetno takmičenje, nadam se da ću se brzo adaptirati. Sve je na meni, ne plašim se i spreman sam da iskoristim šansu - rekao je Žesus za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << klupski sajt.

Žesus je danas dobio britansku radnu dozvolu, čime je stekao pravo da debituje protiv Totenhema u subotu u utakmici Premijer lige. On je godinu i po dana igrao u prvom timu brazilskog velikana, postigao je 28 golova na 83 meča i dao veliki doprinos osvajanju titule prvaka Brazila i nacionalnog kupa.

Bio je deo šampionskog olimpijskog tima Brazila na Igrama u Riju, dok je odličnim parijama stigao i do A reprezentacije, postigavši četiti pogotka na šest nastupa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.