Zlatni Brazilac debituje za Siti ovog vikenda

Izvor: Mondo, 19.Jan.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatni Brazilac debituje za Siti ovog vikenda

Mančester siti završio je posao oko transfera napadača Palmeirasa Gabrijela Žezus i on bi prvi meč "građane" trebalo da igra protiv Totenhema

Foto: Dave Howarth/PA via AP

Gabrijel Žezus je tokom letnjeg prelaznog roka postigao dogovor sa upravom Sitija o transferu, ali je ostao u Palmeirasu, pre nego što je posao završen u zimskom prelaznom roku.

Uprava Sitija završila je potrebnu dokumentaciju, što znači da bi 19-godišnji napadač mogao da debituje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << već u subotu u utakmici protiv Totenhema u Premijer ligi.

Gabrijel je postigao 28 golova u 85 utakmica za Palmeiras, a za reprezentaciju Brazila upisao je pet pogodaka na šest mečeva i osvojio zlatnu olimpijsku medalju na Igrama u Rio de Žaneiru prošlog leta.

"Želim da osvajam trofeje u Mančester sitiju. To je klub koji se u svakom takmičenju bori za titulu i to je za mene bio važan faktor, kao i trener Pep Gvardola, ali i ekipa", rekao je Gabrijel Žezus za klupski sajt.

Gabrijel će u Sitiju nositi dres sa brojem 33.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.