Fudbaler Vest Hema preminuo od raka

Izvor: B92, 18.Apr.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Vest Hema preminuo od raka

Mladi fudbaler Vest Hema Dilan Tombajds preminuo je u 20. godini od raka testisa.

Bolest mu je dijagnostikovana 2011, ali je uspeo da se oporavi i vrati se na teren godinu dana kasnije. Međutim, bolest se vratila i preminuo je u petak ujutru.

"Dilan je bio poštovan od strane svih koji su ga poznavali. Bio je veoljeni sin, brat i poštovan član Vest Hema. Nedostajaće svima koji su imali čast da ga upoznaju. Fudbaleri će na meču sa Kristal Palasom nositi crni flor na rukavima, a klub će mu odati počast minutom aplauza pre početka susreta“, saopšteno je iz kluba.

Tombajds je ponikao u Vest Hemu, a za seniorski tim je odigrao jedan meč.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaler Vest Hema preminuo od raka

Izvor: B92, 18.Apr.2014

Mladi fudbaler Vest Hema Dilan Tombajds preminuo je u 20. godini od raka testisa...Bolest mu je dijagnostikovana 2011, ali je uspeo da se oporavi i vrati se na teren godinu dana kasnije. Međutim, bolest se vratila i preminuo je u petak ujutru..."Dilan je bio poštovan od strane svih koji su ga poznavali....

Nastavak na B92...

Umro mladi napadač Vest Hema

Izvor: Press, 18.Apr.2014

Fudbaler Vest Hema Dilan Tombides preminuo je u 21.godini nakon duge borbe sa rakom testisa. Napadač engleskog premijerligaša se već jednom izlečio, ali se opaka bolest vratila.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.