Fudbaler Palasa: Benteke nije Mesi

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Palasa: "Benteke nije Mesi"

Ekipa iz Londona je dovela najveće pojačanje u istorji kluba, ali jedan od fudbalera nije "oduševljen".

Defanzivac Kristal Palasa Demijan Dilejni je izjavio da Benteke "nije Lionel Mesi" i da će mu biti potrebna podrška čitave ekipe.

Palas nije osvojio ni bod u prva dva kola u novoj sezoni, kako su na startu poraženi od VBA sa 1:0, a potom ih je identičnim rezultatom u drugom kolu savladao i Totenhem.

"Nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doveli Mesija, dobar je on igrač ali nije tip fudbalera koji će uzeti loptu i odraditi sve sam", počeo je Dilejni u intervjuu za "Evening Standard".

"Moramo da imamo municiju za njega, da ubacima neke centaršuteve u šesnaesterac, damo mu sredstva.

Njegovo prisustvo na terenu se zaista oseća, ali oseća se i Vikamovo. Vreme je da prestanemo da samo pričamo o stvarima i da dobijemo neke utakmice
", zaključio je Dilejni.

Iako nije dovoljno spreman, nije isključeno da se Benteke nađe u postavi Palasa za meč Liga Kupa protiv Blekpula, koji je na programu večeras od 20 sati i 30 minuta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

US Open - Dobar početak za Srbe

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2016

Kvalifikacije za plasman u glavni žreb US Opena dobro su počele za tenisere koji se takmiče pod zastavom Republike Srbije...Osmoro srpskih tenisera pokušaće da se domogne plasmana u glavni žreb poslednjeg Grend Slema u sezoni putem kvalifikacija koje se igraju po ustaljenom sistemu od tri kola...Na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.