Francuzi do istorije u Šangaju

Izvor: B92, 27.Mar.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi do istorije u Šangaju

Francuski klizači Gabrijela Papadakis i Gijom Siseron osvojili su zlatnu medalju u konkurenciji plesnih parova na prvenstvu sveta u Šangaju.

Najmladji svetski šampioni u poslednjih 49 godina – 19-godišnja Papadakis i 20-godišnji Siseron došli su do zlata zahvaljujući briljantnom slobodnom programu kojim su uz muziku Mocarta osvojili ukupno 184,28 bodova.

Srebro je pripalo Amerikancima Medison Čok i Evanu Bejtsu sa 181,34 bodova, a bronza KanaĐanima Ketlin Viver i Endjuu Pojeu sa 179,42 boda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uz Mocarta do zlata

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2015

Francuski klizači Gabrijela Papadakis i Gijom Siseron oduševili su sve na Prvenstvu svijeta i postali najmlađi šampioni u konkurenciji plesnih parova u posljednjih 49 godina...Devetnasetogodišnja Papadakisova i 20-godišnji Siseron osvojili su u petak u Šangaju zlatnu medalju zahvaljujući briljantnom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.