Fjorentini treba zadnji vezni, a Paulo Soza želi Ljubomira Fejsu! Italijani se uzdaju u odnose s Ramadanijem

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fjorentini treba zadnji vezni, a Paulo Soza želi Ljubomira Fejsu! Italijani se uzdaju u odnose s Ramadanijem

Kako piše A Bola prvi kontakti su već napravljeni od strane predsednika italijanskog kluba Marija Konjinija, a pored Fejse, klub sa Artemio Frankija želi i argentinskog štopera iz Benfike Lisandra Lopeza

Paulo Soza pojačanja za svoje klubove redovno traži u rodnoj Portugaliji, a takav je slučaj u Fjorentini, gde je nakon dobrih igara u Portu redove Viole pojačao Kristijan Teljo. Portugalska A Bola piše da je bivši strateg Bazela bacio oko na srpskog reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ljubomira Fejsu, sa kojim bi dobio veliko pojačanje na poziciji zadnjeg vezog igrača.

Kako piše A Bola prvi kontakti su već napravljeni od strane predsednika italijanskog kluba Marija Konjinija, a pored Fejse, klub sa Artemio Frankija želi i argentinskog štopera iz Benfike Lisandra Lopeza.

Kako navode Portugalci, dobri odnosi između Konjinija i Fejsinog menadžera Falija Ramadanija daju Italijani dovoljno razloga za optimizam. Bivši igrač Partizana je nedavno produžio ugovor sa velikanom iz Lisabona do leta 2019. godine, a u njemu stoji otkupna klauzula od 35.000.000 evra.

Fejsa je u Benfiku stigao u avgustu 2013. godine iz Olimpijakosa za 4.500.000 evra i do sada je zabeležio 52 nastupa u svim takmičenjima za tim sa Luža.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.