Fertongen: Čelsi blizu titule, ali ne odustajemo

Izvor: B92, 20.Mar.2017, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fertongen: Čelsi blizu titule, ali ne odustajemo

Fudbaler Totenhema Jan Fertongen rekao je da je Čelsi favorit za osvajanje titule u Premijer ligi, ali da njegova ekipa neće odustati od borbe.

"Čelsi je favorit za osvajanje titule, ali nećemo odustati sve dok ne podignu trofej. Ide nam dobro i cilj je da nastavimo da pobeđujemo", rekao je Fertongen za britanske medije.

Totenhem je na svom terenu pobedio Sautempton sa 2:1, u 28. kolu Premijer lige i tako zadržali drugo mesto tabele.

"Danas smo morali jako naporno da radimo jer je Sautempton sjajan tim sa sjajnim igračima", rekao je Fertongen.

Totenhem trenutno ima 59 bodova, 10 manje od vodećeg Čelsija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vertongen: "Čelsi je favorit, ali ne odustajemo"

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2017

Fudbaler Totenhema Jan Vertongen rekao je danas da je Čelsi favorit za osvajanje titule u Premijer ligi, ali da njegova ekipa neće odustati od borbe..."Čelsi je favorit za osvajanje titule, ali nećemo odustati sve dok ne podignu trofej. Ide nam dobro i cilj je da nastavimo da pobeđujemo", rekao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.