FSS: Zvezdini igrači kažnjeni sa po 30.000 dinara

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Mar.2012, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Zvezdini igrači kažnjeni sa po 30.000 dinara

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, kojom je predsedava Slobodan Pajović, izrekla je kazne fudbalerima Crvene zvezde zbog pogrdnih pesama koje su pevali posle prve utakmice polufinala Kupa Srbije sa Partizanom.
Svi fudbaleri crveno-belih, izuzev stranaca, kažnjeni su sa po 30.000 dinara zbog uvreda i psovki na račun Partizana i navijača večitog rivala.
- Kaznu će morati da plate svi igrači koji su bili u protokolu, znači i oni koji su gledali utakmicu s klupe. Jedino to ne važi za strance, za njih pretpostavljamo da ipak nisu pevali – rekao je Pajović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kažnjeni "loši pevači"

Izvor: Sportal.rs, 28.Mar.2012

Disciplinski sudija Fudbalskog saveza Srbije Slobodan Pajović izrekao je novčane kazne fudbalerima Crvene zvezde zato što su tokom slavlja, posle

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.