FS upozorio Zvezdu, Partizan, Vojvodinu i ostale dužnike

Izvor: Press, 13.Dec.2012, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FS upozorio Zvezdu, Partizan, Vojvodinu i ostale dužnike

Među klubovima koji su dobili pismo upozorenja su i Crvena zvezda, zbog neizmirenih obaveza prema Borcu iz Čačka i Javoru, kao i prema bivšim igračima Vladanu Biniću, Dejanu Milovanoviću, Slavku Peroviću i Milanu  Jeremiću, kao i Partizan zbog duga prema Komgrapu i bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću.

 Na listi dužnika su još:
 Jagodina >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << - dug prema Vladimiru Đilasu i treneru Mladenu Dodiću.
 Javor - dug prema fudbalskom klubu Bane.
 Sloboda - dug prema Marku Pavićeviću i Predragu Laziću.
 BSK Borča - dug prema Vladimiru Krstiću.
 Novi Pazar - dug prema Edinu Ademoviću, Ivanu Babiću i Milošu Ćalcu.
 OFK Beograd - dug prema Darku Jovandiću.
 Vojvodina - dug zbog neizmirenja novčane kazne zbog odustanka od organizacije utakmice finala Kupa Srbije.
 Smederevo - dug prema Branislavu Staniću, Peđi Jeriniću, Nenadu Mladenoviću, trenerima Draganu Đorđeviću, Dejanu Majstoroviću i sekretaru stručnog štaba Draganu Paunoviću.

Na listi nalaze se i Radnički iz Kragujevca, zatim Napredak iz Kruševca, Inđija, Metalac, Novi Sad, Radnički iz Novog Pazara, Timok, Jedinstvo putevi, Bežanija i Mladost.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Jagodina

Nastavak na Press...






Povezane vesti

FSS: Cela liga duguje, slede kazne

Izvor: B92, 13.Dec.2012

Fudbalski savez Srbije je posle sednice Disciplinske komisije upozorio sve klubove koji imaju određena novčana dugovanja prema igračima i klubovima...Među klubovima koji su dobili pismo upozorenja su i Crvena zvezda, zbog neizmirenih obaveza prema Borcu iz Čačka i Javoru, kao i prema bivšim igračima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.