Izvor: HotSport.rs, 01.Maj.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRKA U BAJERNU: Ovakvi bolje i da ne putujemo u Barselonu!

Bajern u prvenstvu već ima obezbeđenu titulu šampiona Nemačke, ali je jedan poraz i to posle jedanaesteraca u polufinalu nacionalnog Kupa bio dovoljan da se upali crveno svetlo i zbiju redovi pred polufinale Lige šampiona.
Bavarci su u utorak doživeli bolnu eliminaciju iz Kupa Nemačke, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca u finale je prošao veliki rival Borusija iz Dortmunda. Zato je u Minhenu već upaljen alarm, jer se protiv Barselone u polufinalu Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mora mnogo bolje ako žele do povoljnog rezultata pred revanš.
- Bili smo nemarni. Moramo da se branimo i napadamo kao tim. Napravili smo previše grešaka nakon vođstva. Imali smo veliku šansu protiv Dortmunda i ogorčen sam zbog načina kako su se stvari odvijale. Nije moralo tako da bude. Ovo nam je tek peti poraz ove sezone posle 45 odigranih utakmica – rekao je štoper Bavaraca Žerom Boateng za nemački ‘Kiker’.
Protiv Barselone se sa takvom igrom neće dobro provesti, kaže on i daje zanimljivu konstataciju.
- Barselona je jedan od najboljih timova na svetu i biće nam potrebna vrhunska partija. Ako budemo igrali kao protiv Dortmunda posle 70. minuta, onda nema potreba da idemo u Španiju – objasnio je Boateng.
Prvi meč polufinala između Barselone i Bajerna igra se u sredu u Kataloniji u standardnom terminu od 20:45h.
hotsport.rs  
The post FRKA U BAJERNU: Ovakvi bolje i da ne putujemo u Barselonu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pepov odgovor Sebastijanu Kelu! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2015

Sebastijan Kel je uputio malu "prozivku" na račun Bajerna nakon što su prošli u finale kupa Nemačke, a stigao je odgovor od Pepa Gvardiole...Bajern je ispao od Borusije iz Dortmunda u polufinalu kupa Nemačke, ekipa Jirgena Klopa je u tom meču slavila nakon boljeg izvođenja penala, a nakon meča...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.