(FOTO) GROBARI TVRDE: OFK dao bodove Spartaku da bi Subotičani pustili Zvezdu

Izvor: Kurir, 23.Mar.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) GROBARI TVRDE: OFK dao bodove Spartaku da bi Subotičani pustili Zvezdu

BEOGRAD - Navijači Partizana istakli su transparent tokom utakmice 20. kola Superlige Srbije sa Čukaričkim na kome su prozvali Crvenu zvezdu, Spartak i OFK Beograd.

Na transparentu je pisalo: "OFK-a daje bodove Spartaku, da bi ih Spartak dao Zvezdi" i prozvali generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Navijači crno-beli su aludirali na mečeve 17. kola Spartak - OFK Beograd (1:0) i 19. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kola Spartak - Crvena zvezda (1:3).

Oficir za integritet FSS Milivoj Mirkov izjavio je nedavno da je u toku istraga regularnosti meča Spartak - OFK Beograd.

Inače, utakmica između Čukaričkog i Partizana završena je bez pobednika, 2:2. Posle ovog kola Partizan je prvi na tabeli sa dva boda više u odnosu na Crvenu zvezdu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Grobari tvrde: OFK-a daje bodove Spartaku, da bi ih Spartak dao Zvezdi

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2015

Najvatreniji navijači Partizana su i na utakmici sa Čukaričkim novim porukama iskazali sumnju u regularnost Superlige...Pristalice crno-belih su ponovo konkretno optužili prvog čoveka Crvene zvezde Zvezdana Terzića da se bavi nemoralnim radnjama u fudbalu...- OFK-a daje bodove Spartaku, da bi ih...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.