Grobari tvrde: OFK-a daje bodove Spartaku, da bi ih Spartak dao Zvezdi

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2015, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari tvrde: OFK-a daje bodove Spartaku, da bi ih Spartak dao Zvezdi

Najvatreniji navijači Partizana su i na utakmici sa Čukaričkim novim porukama iskazali sumnju u regularnost Superlige.

Pristalice crno-belih su ponovo konkretno optužili prvog čoveka Crvene zvezde Zvezdana Terzića da se bavi nemoralnim radnjama u fudbalu.

- OFK-a daje bodove Spartaku, da bi ih Spartak dao Zvezdi, OFK-an Terzić" - bila je poruka Grobara tokom duela na Banovom Brdu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<

Podsetimo i u prethodne dve utakmice navijači Partizana su prozivali sudije i Terzića.

- Terziću, Slino, koliko košta da za vas igra Simo? - bila je poruka upućena i Terziću, ali i treneru Jagodine Simi Kruniću, na meču sa "ćuranima".

Grobari nisu štedeli ni sudije. Protiv Rada su imali poruku i za delioce pravde.

- Pravo čudo je kako jedan poziv menja sve, malo ucene da zaplaši sve vaše sudije. Nema dizanja kod ofsajda, u stranu se gleda.

Zbog ovih transparenata meč Partizana i Rada je bio na kratko prekinut, pa nastavljen kada su uklonjeni ovi slogani sa tribine.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.