FMP ostvario prvu pobedu u gostima

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP ostvario prvu pobedu u gostima

Košarkaši FMP-a iz Železnika upisali su i drugu pobedu u ovosezonskom izdanju ABA lige pošto su u meču 3. kola pred oko 800 gledalaca u Novom Mestu savladali domaću Krku sa 70:61 (17:22, 19:12, 10:6, 24:21).

Presudila je odlična odbrana tima Slobodana Klipe u drugoj i trećoj deonici kada je domaća ekipa za 20 minuta uspela da postigne samo 18 poena. Nastavili su “panteri” u istom ritmu u poslednjoj deonici pa su na dva minuta pre kraja stigli do maksimalnih +11 (64:53) >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što je bilo nedostićno za Slovence.

Apić je sa 13 poena bio najefikasniji u timu iz beogradskog predgrađa, a pratili su ga Lazarević i Žižić sa po 12, odnosno Bursać koji je dodao 10 poena. U domaćoj ekipi bolji odostalih u ofanzivi bio je Čebular sa 17 poena.

Od srpskih timova u četvrtak će na teren i Crvena zvezda koja gostuje u Zadru, te Mega Leks koja dočekuje Budućnost u Sremskoj Mitrovici. Partizan će u petak u Beogradu odmeriti snage sa Cibonom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: FMP slavio u Novom Mestu

Izvor: N1 televizija, 06.Okt.2016

Košarkaši FMP-a ostvarili su drugu uzastopnu pobedu u ABA ligi. Tim iz Železnika je iznenadio Krku sa 70:61 u Novom Mestu, u trećem kolu regionalnog takmičenja...FMP je zaostajao pet poena posle prvog perioda, što je nadoknadio u drugom, a onda sjajnom odbranom u trećem, u kojem je primio samo...

Nastavak na N1 televizija...

ABA - "Panteri" se ne šale, Cedevita probila led

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2016

Košarkaši FMP Železnika uspisali su drugu uzastopnu pobedu u ABA ligi, a prvu na gostovanju, dok je zagrebačka Cedevita posle dva poraza konačno stigla do trijumfa...Prve dve utakmice trećeg kola regionalne košarkaške lige odigrane su u Zagrebu i Novom Mestu...Košarkaši FMP Železnika gostovali...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda u gostima deklasirala Zadar

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2016

Košarkaši FMP-a ostvarili su drugu uzastopnu pobjedu u ABA ligi, dok je ekipa Cedevite prvi put pobjedila u regionalnom takmičenju...Tim iz Železnika u trećem kolu ABA lige iznenadio je Krku sa 70:61 u Novom Mestu...FMP je zaostajao pet poena poslije prvog perioda, što je nadoknadio u drugom, a...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.