FIBA opet pisala KSS-u...

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA opet pisala KSS-u...

Ovoga puta nisu u pitanju nikakvi ultimatumi, već jedna povoljna informacija.

Košarkaški savez Srbije objavio je danas na svom zvaničnom sajtu dopis iz FIBA, a u vezi daljeg statusa naše košarkaške reprezentativke Dragane Stanković.

Suština je da ona više neće imati status naturalizovanog igrača.

''FIBA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je, na osnovu pisma i dokumentacije koju je KSS dostavio, odlučila da Stankovićeva ubuduće u reprezentaciji Srbije neće imati status naturalizovanog igrača, jer nikada nije igrala ni za jednu reprezentativnu selekciju Bosne i Hercegovine'', navodi se u saopštenju KSS.

Podsetimo, 21-godišnja Dragana Stanković je 2014. godine na Evropskom prvenstvu u Vukovaru poenima u poslednjoj sekundi meča protiv Holandije donela mladoj reprezentaciji Srbije bronzanu medalju.

Posle odlične sezone 2014-2015. i titule sa mađarskim Šopronom, San Antonio ju je draftovao za žensku NBA ligu. Minulu sezonu Dragana je provela u dresu mađarskog Peć Pečuja.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FIBA odlučila, Dragana nije naturalizovana

Izvor: B92, 02.Maj.2016

Na adresu Košarkaškog saveza Srbije stigla je odluka FIBA o nacionalnom statusu košarkašice Dragane Stanković. Naime, FIBA je, na osnovu pisma i dokumentacije koju je KSS dostavio, odlučila da Stankovićeva ubuduće u reprezentaciji Srbije neće imati status naturalizovanog igrača, jer nikada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.