Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA KUP: Sančez sprečio senzaciju, Arsenalu trebalo 120 minuta za plasman u finale (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala važili su za apsolutnog favorita u prvom polufinalnom duelu FA kupa pošto su za rivala imali ekipu Redinga koja se bori za opstanak u Čempionšipu.

Ipak, “topdžijama” je trebalo dodatnih 30 minuta kako bi na Vembliju savladali protivnika sa 2:1 i tako se plasirali u finalu u kojem će se sastati sa boljim iz dvoboja Aston Vile i Liverpula.
Kada je Sančez krajem prvog dela zatresao mrežu Redinga pretpostavljalo se da će Arsenal bez previše muke >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uspeti da dođe do pobede, ali tako nije mislio Mekleri koji je u 54. minutu izjednačio. Kako do kraja regularnih 90 minuta pogodaka nije bilo pobednik je odlučen posle produžetaka jer je Čileanac svojim drugim pogotkom na isteku prvog nastavka svom timu osigurao trijumf.

FA Kup, polufinale

Reding – Arsenal 1:2
posle produžetaka (1:1, 0:1)
(Mekleri 54 – Sančez 39, 105+1)
Nedelja, 19. april
16.00h Aston Vila – Liverpul

hotsport.rs

The post FA KUP: Sančez sprečio senzaciju, Arsenalu trebalo 120 minuta za plasman u finale (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I kroz ruke i kroz noge: Frederiči čudesno smešnom reakcijom ugurao Arsenal u finale FA kupa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2015

Aleksis Sančez dvostruki strelac u pobedi Tobdžija nad Redingom posle produžetaka - 2:1..Možda i najbolja kupovina Arsena Vengera u Arsenalu. Svakako najbolja prethodnog leta. Aleksis Sančez je praktično sam odveo Tobdžije u finale FA kupa, dao je dva gola u pobedi nad Redingom i omogućio klubu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Liverpul - Vila (SASTAVI) : Markec napada finale!

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2015, 15:31

Poznate su postave Liverpula i Aston Vile u drugoj polufinalnoj utakmici FA Kupa koja se igra na Vembliju.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.