Voša ispustila pobedu, odluka pada u Belorusiji

Izvor: RTS, 28.Jul.2016, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša ispustila pobedu, odluka pada u Belorusiji

U prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Vojvodina i Dinamo iz Minska odigrali nerešeno 1:1 u Novom Sadu.

Novosađani su proputili veliku priliku da večeras naprave solidnu zalihu pred revanš, jer su propustili nekoliko veoma dobrih prilika za postizanje gola, a na kraju su čak ispustili i minimalnu prednost.
Vojvodina je svih 90 minuta bila mnogo bolja, nadigrala je protivnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali to nije materijalizovala i dovela je sebe u situaciju da strepi pred revanš.
Veliku terensku nadmoć srpski superligaš je kruniso golom u 29. minutu, kada je Siniša Babić primio loptu na ivici ofsajda, sam krenuo prema golu i sigurno savladao
Ignjatovića.
Izabranici Nenada Lalatovića su i posle vođstva nastavili da napadaju i činilo se da je neizbežno da postignu i drugi pogodak, ali se to nije desilo.
Kako to obično biva, na kraju su kažnjeni za promašaje, pošto je u 83. minutu Jevgen Budnik fantastičnim udarcem iz voleja matirao Kordića.
Na stadionu Karađorđe u Novom Sadu bilo je oko devet hiljada gledalaca, od čega 20-ak navijača beloruskog kluba, koji su nekoliko puta dobili aplauz domaće publike zbog skandiranja "Kosovo je Srbija". 
Revanš je na programu za sedam dana u Belorusiji.
Ovako je protekao meč:
21.55 - Kraj.
21.42 - GOOOL! Budnik donosi izjednačenje gostima i Minska.
20.46 - Poluvreme.
20.44 - Babić je još jednom zatresao mrežu, ali iz ofsajda, pa je gol poništen.
20.30 - GOOOL! Siniša Babić je postigao gol za vođstvo Vojvodine.
20.00 - Počeo je meč u Novom Sadu.
19.30 - Sastavi timova. Vojvodina: Kordić, Miletić, Kovačević, Puškarić, Antić, Maksimović, Paločević, Malbašić, Meleg, Babić, Trujić. Dinamo: Ignjatović, Habovda, Nojok, Sverčinski, Ostruk, Bikov, Koritko, Rotković, Žukovski, El Monir, Kontsevoj.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lep ambijent na "Karađorđu"

Izvor: Mondo, 28.Jul.2016

Navijači Vojvodine koreografijom dočekali fudbalere svog tima i beloruskog Dinamo Minska u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, koja se igra u Novom Sadu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.