Izvor: Press, 28.Nov.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga u problemu, Zvezda ima previše kandidata za TOP 10!

Administratori zvaničnog sajta Evrolige naći će se u ozbiljnom problemu prilikom sastavljanja liste od 10 najboljih poteza 7. kola grupne faze pošto su košarkaši Crvene zvezde Telekom večeras bili previše atraktivni.
Kada u petak bude odigrana poslednja utakmica 7. kola >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << grupne faze Evrolige administratori zvaničnog sajta elitnog takmičenja naći će se u ozbiljnom problemu.

Oni koji se late sastavljanja spiska od deset najboljih poteza 7. kola sigurno će se ogrešiti o košarkaše Crvene zvezde Telekom pošto neće biti izvodljivo da sve fantastične akcije sa večerašnje utakmice budu postavljene na pomenutu listu iako to zaslužuju.

Već smo vam predočili kako su tokom prvog poluvremena Boban Marjanović i Markus Vilijams stavili na muke košarkaše Neptunasa a u drugom poluvremenu usledila je prava kanonada sjajnih poteza.

Dirigent je bio Markus Vilijams a ulogu asistenta preuzimao je i Bobi Marjanović. Lucidna dodavanja i fantastični poeni doprineli su da Zvezda bude ubedljiva i atraktivna a nešto od onoga što ćete ovde videti sigurno će završiti među TOP 10 poteza 7. kola.



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL - Nižnji ispustio +14, Žalgiris blizu TOP 16

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2014

Košarkaši Žalgirisa savladali su Nižnji u Novgorodu u prvoj od šest utakmica 7. kola grupne faze Evrolige koje su zakazane za petak veče.

Nastavak na Sportske.net...

Top ten Evrolige: Cedevita u akciji

Izvor: RTS, 29.Nov.2014, 10:20

Najbolji potez sedmog kola Evrolige izveli su košarkaši Cedevite, braća Delaš i Ivan Ramljak. Na trećem mestu našlo se i sjajno zakucavanje Bogdana Bogdanovića na meču protiv Turova. Pogledajte najboljih deset poteza sedmog kola elitnog takmičenja.

Nastavak na RTS...

Zvezda - Još jedna pobeda i slavlje može da počne!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2014

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nalaze se pred vratima TOP 16 faze ali rezultati utakmica 7. kola govore da ništa još nije gotovo. Kreću kalkulacije, šta treba crveno-belima?

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.